Cruci de marmura in serie

Cruci de marmura in serie, un concept dezvoltat in 2002-2004

Crucile de marmura in serie sunt un concept dezvoltat de firma noastra in 2002-2004 atunci cand am inceput prelucrarea crucilor de marmura cu ajutorul unui CNC.

Plecand de la premisa ca orice lucru facut in serie poate avea un cost de productie mai mic si o calitate mult mai buna am realizat primul CNC din Romania pentru prelucrarea marmurei si granitului. Inceputul a fost greu, primele programe fiind scrise la mana si introduse linie cu linie in comanda numerica, programe care stau si acum la baza principalelor noastre modele.

Primele cruci de marmura aveau doar profilul facut pe CNC, de fapt cel mai important aspect al unei cruci de marmura sau de granit, simetria. Crucile de marmura erau apoi definitivate de catre cioplitori care pe profilul gata realizat, cu vinclu perfect laturile paralele, puteau sa realizeze ornamente bine delimitate fara a mai fi nevoie sa mascheze ca in trecut micile erori umane.

Cu trecerea timpului si aparitia de noi programe CAD/CAM am trecut de la realizarea partiala a monumentelor funerare la realizarea intregului monument pe calculator ca mai apoi programul de lucru sa fie incarcat in utilaj si acesta sa realizeze modelul de la inceput pana la final.  Acest lucru a condus la marirea semnificativa a capacitatii de productie in raport cu numarul de angajati, reducand costurile de productie si cu personalul fapt ce a contribuit la scaderea pretului la un nivel minim bine controlat si a permis firmei noastre sa vina in intampinarea clientilor cu noi oferte atractive ce pot satisface buzunarul oricarui cumparator.

Combinand productia de cruci de marmura si granit in serie cu productia de monumente funerare unicate firma noastra poate acoperi o gama variata de modele de cruci pentru toate tipurile de lucrari funerare.

Putem oferi atat modele realizate dupa o fotografie cat si monumente realizate dupa schita, desen 2D sau model 3D, intr-un timp foarte scurt pe orice material de marmura sau granit.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati !

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Scroll to Top
0

Your Cart