Warning: The magic method IO_Theme_Templates::__wakeup() must have public visibility in /home/depozit4/cruci-marmura-craiova.ro/wp-content/plugins/woo-edit-templates/woo-edit-templates.php on line 118
Cruci de marmura si granit la cele mai mici preturi ! - Cruci marmura si granit

Cruci de marmura si granit la cele mai mici preturi !

Cruci de marmura, cruci de granit atat pe stoc cat si la comanda !

 

Firma noastra este specializata in realizarea de cruci de marmura si granit atat pe stoc cat si la comanda. Producem o gama variata de monumente funerare la cele mai mici preturi, suntem producatori locali, cu o experienta de 20 de ani in domeniul prelucrarii pietrei naturale.

Putem realiza pe comanda orice model de cruci din marmura si granit atat manual cat si cu masini automate de prelucrare a pietrei.

Producem o gama variata de accesorii pentru lucrari funerare, vaze din marmura, vaze din granit, felinare din marmura si granit, placi comemorative, fotogravura pe granit la preturi accesibile.

Livram produse in toata Romania prin transport special sau curierat rapid, in special in Craiova, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu-Severin, Pitesti, Targu Jiu, Strehaia.

Avem o gama variata de accesorii din bronz de o calitate exceptionala realizate de firme cu renume in Italia ( cruci din bronz, cruci lacuite cu bronz, vaze din bronz, vaze lacuite cu bronz, felinare din bronz si felinare lacuite cu bronz.

Pentru a putea realiza un monument funerar pe comanda nu avem nevoie decat de o poza iar noi vom face o simulare cat mai apropiata de poza dumneavoastra, De asemenea daca doriti un monument executat dupa schita in programe de proiectare putem face si acest lucru, suntem flexibili la nevoile clientilor si incercam sa ii sfatuim cat putem de bine pentru a lua o decizie corecta atunci cand acestia au nevoie de informatii.

 

Scroll to Top
Scroll to Top
0

Your Cart