Monumente funerare din marmură și granit

 • Monumente funerare din marmură și granit direct din fabrică

  Firma noastră vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de monumente funerare din marmură și granit. De asemenea punem la dispoziție pentru revânzători o cruci din marmură profilate sau ornamentate la prețuri atractive. 

  Monumentele funerare comercializate de firma noastră sunt de cea mai bună calitate, granitul este importat atât din Italia cât și din India, China, Egipt sau alte țări care au cariere de granit. Monumentele funerare din marmură pot fi realizate atât manual cât și cu ajutorul utilajelor CNC de mare precizie. 

  Putem realiza pe comandă orice monument funerar dorește clientul, indiferent de grosimea acestuia și de forma acestuia suntem pregătiți să realizăm cele mai dificile proiecte.

  Monumentele din marmură pot fi realizate pot fi realizate atât din marmură alb-gri cât și din marmură albă ( Thassos ) . 

  Monumentele funerare din granit pot fi realizate manual cât și pe CNC. de asemenea dispunem de tehnologia necesară pentru lustruirea monumentelor direct pe CNC pentru a realiza un lustru impecabil fară imperfecțiuni și diferențe de culoare. 

  Monumentele funerare realizate în cadrul firmei noastre încep de la 4CM grosime și pot ajunge până la 20 CM grosime și chiar și mai mult dacă clientul dorește acest lucru. 

  Livrarea monumentelor funerare în România

  Livrarea monumentelor funerare se face prin firme autorizate cu asigurarea mărfii în cazul daunelor accidentale. Livrarea se face în siguranță direct la sediul dumneavoastră fără a mai fi cazul să ridicați crucea de la sediul firmei.

  Putem livra produse în toate orașele din România cum ar fi: Craiova, București, Constanța, Timișoara, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu-Severin, Caransebeș, Târgu-Jiu, Târgoviște, Leu, Daneți, Brabeți, Coșoveni, Almăj, Slatina, Sovata, Târgu-Mureș, Arad, Roșiorii de Vede, Pitești.

  Livrarea monumentelor funerare în Europa

  Putem livra la cerere și in Europa, în funcție de cererea clientului putem organiza noi transportul ceea ce înseamnă ca firma noastră se va ocupa de alegerea firmei de transport, modul în care va asigura marfa, cum se va transporta marfa și în ce condiții. Transportul poate fi cuplat cu alte produse pentru un cost mai mic pentru livrarea în țara de destinație sau produsul poate fi livrat cu o mașina special pregătită pentru acel produs pentru a nu exista îndoilei cu privire la siguranța mărfii în timpul tranzitului între România și tara de destinație.

  Calitatea materiei prime folosită

  Materia primă folosită este de calitate premium, blocurile sunt triate din momentul în care ajung în fabrică în funcție de culoare, fisuri și alte defecte. Blocurile sunt apoi tăiate în blocuri mici acolo unde sunt fisurate pentru a elimina defectele vizibile. 

  Blocurile sunt apoi tăiate în plăci de diferite grosimi în funcție de calitatea materiei prime, culoare în primul rând. După tăierea blocului în plăci acestea sunt sortate în funcție de calitate.  Din plăcile defecte realizăm produse de mici dimensiuni care nu vor avea defecte cum ar fi: 

  • Vaze din marmură
  • Vaze din granit
  • Felinare din marmură
  • Felinare din granit
  • Praguri de marmură pentru cabina de duș
  • Praguri din granit pentru cabina de duș
  • Plăci comermorative din marmură
  • Placi comemorative din granit
  • Suporți pentru cărți de vizită
  • Postamente din marmură
  • Postamente din granit
  • Medalioane din marmură
  • Medalioane din granit
  • Ghivece de flori

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Scroll to Top
0

Your Cart