Publicat pe Lasă un comentariu

Monumente funerare din marmură și granit

 • Monumente funerare din marmură și granit direct din fabrică

  Firma noastră vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de monumente funerare din marmură și granit. De asemenea punem la dispoziție pentru revânzători o cruci din marmură profilate sau ornamentate la prețuri atractive. 

  Monumentele funerare comercializate de firma noastră sunt de cea mai bună calitate, granitul este importat atât din Italia cât și din India, China, Egipt sau alte țări care au cariere de granit. Monumentele funerare din marmură pot fi realizate atât manual cât și cu ajutorul utilajelor CNC de mare precizie. 

  Putem realiza pe comandă orice monument funerar dorește clientul, indiferent de grosimea acestuia și de forma acestuia suntem pregătiți să realizăm cele mai dificile proiecte.

  Monumentele din marmură pot fi realizate pot fi realizate atât din marmură alb-gri cât și din marmură albă ( Thassos ) . 

  Monumentele funerare din granit pot fi realizate manual cât și pe CNC. de asemenea dispunem de tehnologia necesară pentru lustruirea monumentelor direct pe CNC pentru a realiza un lustru impecabil fară imperfecțiuni și diferențe de culoare. 

  Monumentele funerare realizate în cadrul firmei noastre încep de la 4CM grosime și pot ajunge până la 20 CM grosime și chiar și mai mult dacă clientul dorește acest lucru. 

  Livrarea monumentelor funerare în România

  Livrarea monumentelor funerare se face prin firme autorizate cu asigurarea mărfii în cazul daunelor accidentale. Livrarea se face în siguranță direct la sediul dumneavoastră fără a mai fi cazul să ridicați crucea de la sediul firmei.

  Putem livra produse în toate orașele din România cum ar fi: Craiova, București, Constanța, Timișoara, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu-Severin, Caransebeș, Târgu-Jiu, Târgoviște, Leu, Daneți, Brabeți, Coșoveni, Almăj, Slatina, Sovata, Târgu-Mureș, Arad, Roșiorii de Vede, Pitești.

  Livrarea monumentelor funerare în Europa

  Putem livra la cerere și in Europa, în funcție de cererea clientului putem organiza noi transportul ceea ce înseamnă ca firma noastră se va ocupa de alegerea firmei de transport, modul în care va asigura marfa, cum se va transporta marfa și în ce condiții. Transportul poate fi cuplat cu alte produse pentru un cost mai mic pentru livrarea în țara de destinație sau produsul poate fi livrat cu o mașina special pregătită pentru acel produs pentru a nu exista îndoilei cu privire la siguranța mărfii în timpul tranzitului între România și tara de destinație.

  Calitatea materiei prime folosită

  Materia primă folosită este de calitate premium, blocurile sunt triate din momentul în care ajung în fabrică în funcție de culoare, fisuri și alte defecte. Blocurile sunt apoi tăiate în blocuri mici acolo unde sunt fisurate pentru a elimina defectele vizibile. 

  Blocurile sunt apoi tăiate în plăci de diferite grosimi în funcție de calitatea materiei prime, culoare în primul rând. După tăierea blocului în plăci acestea sunt sortate în funcție de calitate.  Din plăcile defecte realizăm produse de mici dimensiuni care nu vor avea defecte cum ar fi: 

  • Vaze din marmură
  • Vaze din granit
  • Felinare din marmură
  • Felinare din granit
  • Praguri de marmură pentru cabina de duș
  • Praguri din granit pentru cabina de duș
  • Plăci comermorative din marmură
  • Placi comemorative din granit
  • Suporți pentru cărți de vizită
  • Postamente din marmură
  • Postamente din granit
  • Medalioane din marmură
  • Medalioane din granit
  • Ghivece de flori
Publicat pe Lasă un comentariu

Marmura

SC MARMOLUX SRL va pune la dispozitie o gama variata de produse din marmura alb-gri sau alb in functie de necesitatile dumneavoastra. Va punem la dispozitie bocuri de marmura, placi din marmura, placi comemorative din marmura, vaze din marmura, monumente funerare din marmura, cruci din marmura si orice alte obiecte de decori aveti nevoie din marmura.

Comercializam o gama variata de produse din marmura atat pentru clientii finali cat si pentru revanzatori. Pentru revanzatori putem comercializa blocuri de marmura in starea lor initiala, placi de marmura, placi comemorative si monumente funerare din marmura finisate sau nefinisate.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cruce marmura model M2300

Cruce marmura model M2300 realizata in serie pe utilaje CNC

Dorim sa va prezentam o cruce modelul M2300 realizata din marmura pe utilaje CNC. Crucea din marmura prezinta 4 ornamente in basorelief si diverse forme folosite in cioplitorie, cum ar fi arcada, lezena dubla sau fila papirus. Crucea din marmura model M2300 poate fi realizata pe diverse dimensiuni in functie de cerintele clientului, trebuie luat in considerare faptul ca modelul standard are urmatoarele dimensiuni pentru a putea fi puse in valoare sculptura si forma produsului: 170 x 60 x 10 sau 12 cm, 180 x 65 x 10 sau 12cm, 180 x 65 x 10-12 cm sau 185-195s70x10-12 CM, 190-210×75-80×10-12 cm. totusi in cazul in care doriti alte dimensiuni se poate realiza fara costuri suplimentare si numar respectand anumite limite ca tin de proportii,

In cazul in care doriti acest model de cruce din marmura va rugam sa ne contactati telefonic sau email sau sa comandati direct de pe site produsul.

Continuă să citești Cruce marmura model M2300

Publicat pe Lasă un comentariu

Cruci de marmura in serie

Cruci de marmura in serie, un concept dezvoltat in 2002-2004

Crucile de marmura in serie sunt un concept dezvoltat de firma noastra in 2002-2004 atunci cand am inceput prelucrarea crucilor de marmura cu ajutorul unui CNC.

Plecand de la premisa ca orice lucru facut in serie poate avea un cost de productie mai mic si o calitate mult mai buna am realizat primul CNC din Romania pentru prelucrarea marmurei si granitului. Inceputul a fost greu, primele programe fiind scrise la mana si introduse linie cu linie in comanda numerica, programe care stau si acum la baza principalelor noastre modele.

Primele cruci de marmura aveau doar profilul facut pe CNC, de fapt cel mai important aspect al unei cruci de marmura sau de granit, simetria. Crucile de marmura erau apoi definitivate de catre cioplitori care pe profilul gata realizat, cu vinclu perfect laturile paralele, puteau sa realizeze ornamente bine delimitate fara a mai fi nevoie sa mascheze ca in trecut micile erori umane.

Cu trecerea timpului si aparitia de noi programe CAD/CAM am trecut de la realizarea partiala a monumentelor funerare la realizarea intregului monument pe calculator ca mai apoi programul de lucru sa fie incarcat in utilaj si acesta sa realizeze modelul de la inceput pana la final.  Acest lucru a condus la marirea semnificativa a capacitatii de productie in raport cu numarul de angajati, reducand costurile de productie si cu personalul fapt ce a contribuit la scaderea pretului la un nivel minim bine controlat si a permis firmei noastre sa vina in intampinarea clientilor cu noi oferte atractive ce pot satisface buzunarul oricarui cumparator.

Combinand productia de cruci de marmura si granit in serie cu productia de monumente funerare unicate firma noastra poate acoperi o gama variata de modele de cruci pentru toate tipurile de lucrari funerare.

Putem oferi atat modele realizate dupa o fotografie cat si monumente realizate dupa schita, desen 2D sau model 3D, intr-un timp foarte scurt pe orice material de marmura sau granit.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati !